Novosti

Natjecanje u izradi božićnih ukrasa

Dana 2.12.2019. u OŠ Garčin „Vjekoslav Klaić“ održana je radionica u izradi božićnih ukrasa od prikupljenog starog papira (čišćenje lokacija), te u sklopu radionice je održano i natjecanje učenika. U galeriji fotografija pogledajmo što su učenici izradili i kako su se zabavili :)

Svrha događaja:

  • Održavanje natjecanja učenika u izradi predmeta od prikupljenog otpada i promicanje održivog gospodarenja otpadom kako bi živjeli u zdravom i čistom okolišu.

Teme događaja:

  • „Natjecanje učenika u izradi Božićnih ukrasa“
  • „Vastum Separata i čuvam okoliš“


Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa Natjecanje u izradi božićnih ukrasa